5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article



Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu kadar mümkün.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu konum sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Mimarilarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının yalaz iktibas süresiyse 60 dakikadır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve çalışmaaretler kullanılır.

Bundan dolayı İpsala Hudut Kapımızdan çıkışlar ikinci bir duyuruya derece durdurulmuştur. Mağduriyetin evetşanmaması karınin Kapıkule Limit Kapısının yeğleme edilmesi örutubet arz etmektedir“ dedi.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

kullanılan yangın kapılarının hangi özelliklerde olduğunu ve ne kadar süre yangına karşı sahabet katkısızlayacağını bildirirler.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve Yangın Çıkış Kapısı elan az tütün solumasını esenlar. İnsanlar duman solumayı önemsiz kabilinden görebilir oysa yangınlardan en çok birey kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kadar gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Paslanmaz çelik, Yangın Kapısı alışılagelen çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıkan kötüın ve erdemli ısının dışarı çıkmasını önlemek yürekin kapının sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page